БПЛА атакував адміністративну будівлю в Курську у день міста — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

БПЛА атакував адміністративну будівлю в Курську у день міста — відео

БПЛА атакував адміністративну будівлю в Курську у день міста — відео
Джерело:  online.ua

Дрон врізався у адміністративну будівлю в Курську у день міста. Місцева влада стверджує, що незначні пошкодження отримав дах об'єкта.

Джерело: росЗМІ

Дрон атакував адміністративну будівлю в Курську

У Курську 24 вересня безпілотник атакував адміністративну будівлю у центрі міста. Місцева влада стверджує, що незначні пошкодження отримав дах об'єкта.

Заяву про приліт БПЛА зробив губернатор Курської області Роман Старовойт.

Трохи постраждав дах. Співробітники оперативних служб виїхали на місце, – написав російський чиновник у Telegram вранці в неділю.

Місцеві жителі повідомляли про цілу серію вибухів і бачили дим. "Хлопки" там пролунали ще до 10:00.

У місцевих інтернет-спільнотах писали, що гучні звуки чули в різних районах міста. У центрі на деяких вулицях у машинах спрацювали сигналізації.

Старовойт стверджує, що до Курська зміг прорватися "український" безпілотний літальний апарат. До речі, саме в неділю, 24 вересня, Курськ святкує 991-річчя міста.

Новина доповнюється...

Атака дронів на Курський аеродром

У ніч на 27 серпня контррозвідникам СБУ вдалося атакувати безпілотниками аеродром у російському Курську. Там знаходяться літаки та засоби ППО російських загарбників.

Як повідомляють наші джерела, Курський аеродром вночі атакувала військова контррозвідка СБУ, — йдеться в повідомленні журналістів.

За словами інсайдерів видання РБК-Україна, українські дрони-камікадзе успішно відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 та одному МіГ-29.

Окрім того, під удар СБУ також потрапили радари комплексу С-300 та два "Панциря".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?