СБУ атакувала дронами літаки на Курському аеродромі у РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ атакувала дронами літаки на Курському аеродромі у РФ — відео

СБУ атакувала дронами літаки на Курському аеродромі у РФ — відео
Джерело:  online.ua

У ніч на 27 серпня контррозвідникам СБУ вдалося атакувати безпілотниками аеродром у російському Курську. Що важливо розуміти, там знаходяться літаки та засоби ППО російських загарбників.

Джерело: РБК-Україна з посиланням на своїх інсайдерів у Службі безпеки України

Хто атакував Курський аеродром 

Як повідомляють наші джерела, Курський аеродром вночі атакувала військова контррозвідка СБУ, - йдеться в повідомленні журналістів.

За словами інсайдерів видання, українські дрони-камікадзе успішно відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 та одному МіГ-29.

Окрім того, під удар СБУ також потрапили радари комплексу С-300 та два "Панциря".

Що важливо розуміти, майже всі дрони долетіли до своїх цілей. Згідно з останніми даними, тільки три з них були збиті ППО Росії.

Судячи з того, що навіть самі росіяни зафіксували як мінімум 13 вибухів, "бавовна" вийшла вражаючою. Точні наслідки уражень та кількість загиблих і поранених дізнаємось найближчим часом, - коментують свою атаку представники СБУ.

Як вдалося дізнатися журналістам, нову гучну "бавовну" успішно організували військові контррозвідники з 13-го Головного управління СБУ.

Вибухи у Курську

Вночі 27 серпня у Курську прогриміли гучні вибухи.

За словами місцевих мешканців, вони навіть чули автоматні черги. Згодом у соціальних мережах були опубліковані кадри з моментом вибуху, на них зафіксований яскравий спалах у нічному небі.

Губернатор Курської області офіційно заявив, що Курськ намагалися атакувати дронами. Однак він почав стверджувати, що один дрон, мовляв, влучив у багатоповерхівку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?