Де найчастіше виявляють зрадників та колаборантів — відповідь Віталія Кіма
Категорія
Україна
Дата публікації

Де найчастіше виявляють зрадників та колаборантів — відповідь Віталія Кіма

Де найчастіше виявляють зрадників та колаборантів — відповідь Віталія Кіма
Джерело:  online.ua

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім відповів, де у нашій країні найчастіше виявляють зрадників та колаборантів, а також поділився, чим жив Миколаїв до повномасштабного вторгнення Росії.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Зрадник є повсюди — боротьба з ними триває

За словами Віталія Кіма, Служба Безпеки України знаходиться на першому місці в Україні за кількістю виявлених колаборантів та зрадників.

Нейтралізували, бо не всі вони, скажімо так, за ґратами. Що стосується Південно-Української АЕС, то це дуже закритий об'єкт, там нічого виявляти, бо воно все є на карті, бо воно будувалося ще при Радянському Союзі. Що стосується загроз? Ну, я оцінюю, що вони існують, тому що передбачити росіян неможливо... Ми розуміли, що є загроза, що вони (росіяни - ред.) можуть підірвати Каховську ГЕС, ще з осені. Але сподівалися, що це вони не зроблять, і в них вистачить розуму не робити цю екологічну катастрофу. Але ні..., - зазначає глава Миколаївської ОВА.

На переконання Віталія Кіма, планувати чи прогнозувати дії російських загарбників – це дуже невдячна річ.

Чим жив Миколаїв до повномасштабного вторгнення РФ в Україну?

Посадовець наголошує, що підготовка до ймовірного вторгнення РФ відбувалася згідно з чинним законодавством.

За його словами, місто жило мирними планами та проєктами, які влада та місцеві мешканці мріями реалізувати.

Яхт-клуб, набережна, курортний сезон, фестивалі, розширення курортного сезону, залучення нових туристів. Пішли вже наші проєкти сучасні, красиві і корисні, і гроші на них вже почали виділяти. Все це змінилося, нові цілі, нові пріоритети. Ми до цього повернемося після нашої перемоги. Настрій у людей був позитивний, тому що вони почали бачити, що все про Миколаївщину, що почалися зміни, почалися проєкти. Зміна влади, яка йде на зустрічі з бізнесом, це було все перед війною, — розповідає очільник Миколаївської ОВА.

Як стверджує Віталій Кім, він пишається тим, що Миколаївщина після початку війни показала себе єдиною і сильною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?