Мальдіви та "база НАТО". Віталій Кім висміяв вкиди кремлівської пропаганди — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мальдіви та "база НАТО". Віталій Кім висміяв вкиди кремлівської пропаганди — відео

Мальдіви та "база НАТО". Віталій Кім висміяв вкиди кремлівської пропаганди — відео
Джерело:  online.ua

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім відреагував на нові найабсурдніші фейки Кремля про нього, "відпочинок на Мальдівах" і "базу НАТО в Очакові", а також пояснив, чому насправді його бояться російські пропагандисти.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Що Росії досі потрібно від прифронтового Очакова?

Російська пропаганда полюбляє поширювати фейки про те, що "США підбираються до Росії через Очаків".

Такі маніпулятивні заголовки з'явилися на сайтах прокремлівських медіа після новини про те, що інженерні війська ВМС США почали будівництво в Очакові, Миколаївської області, Центру оперативного управління флотом для українських Військово-морських сил.

Віталій Кім вирішив відповісти на вигадки путінських посіпак.

З морської бази НАТО, побудованої в Очакові, є лише земельна ділянка, де ми планували це зробити. Є ескізний проєкт. Там навіть ямки не вирили. Ми про це казали, планували це робити. Це відповідь. Те (російські фейки - ред.) слухати не треба, це пусте.

Очільник Миколаївської ОВА попередив, що обстріли цього населеного пункту з території РФ будуть тривати, оскільки у ворога є така можливість, а також дозволяє незначна відстань.

Віталій Кім звертає увагу на те, що окупована Кінбурнська коса знаходиться на відстані 4 км від Очакова

Вони туди дістають стріляти, тому вони туди й стріляють. Ніякої фізичної військової мети немає. Там немає складів, бо це тупик. Там немає нічого важкого для того, щоб це робили. І вони, ми це розуміємо, стріляють, тому що можуть кошмарити місто Очаків. І у зведеннях своїх писати, що знищили 10 HIMARS на третьому поверсі житлового будинку.

Чому російські пропагандисти бояться Віталія Кіма

За словами Віталія Кіма, путінська пропаганда намагається не чіпати Миколаїв у своїй інформаційній політиці, оскільки чудового знає, що він та його команда повернуть набагато більше.

Навіть коли обстріляли Миколаїв ракетами Х-22 , то вони (російські окупанти - ред.) сказали, що вдарили по Одесі, по півдні, а про Миколаїв взагалі промовчали, що вони щось стріляли сюди.

Однак інколи абсурдні фейки від російських пропагандистів про Віталія Кіма почути все-таки можна.

Вони там нещодавно закинули, що я зараз на Мальдівах. Тобто ви в мене берете інтерв'ю, а я на Мальдівах відпочиваю. А інше я навіть не пам'ятаю, що вони там намагалися про Миколаїв вкинути. Вони хочуть зрозуміти, що діє на Миколаїв, але усвідомлюють, що це не діє. Все одно продовжують періодично якусь дурницю вкидати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?