Кім назвав новий вид шантажу росіян проти українців — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кім назвав новий вид шантажу росіян проти українців — відео

Кім назвав новий вид шантажу росіян проти українців — відео
Джерело:  online.ua

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що метою російських обстрілів півдня України та портів є насамперед терор мирного населення. Росіяни хочуть примусити українців жалітися.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Яка мета російських обстрілів півдня

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначає, що російські війська обстрілюють південь України невисокоточною зброєю.

І вони розуміють, що вони промахнуться, і це їх теж влаштовує. Тому я не можу сказати, що цим вони впливають на зернову угоду. Це просте залякування, щоб тероризувати мирне населення.

Вони точно розуміють, що цими ракетами знищити портову інфраструктуру неможливо. Навіть якщо буде у 100 разів більше ракет, портова інфраструктура залишиться діючою. І якщо вони влучили в склад в Одесі, де було 20 тисяч тонн зерна, то в Миколаєві його приблизно 30 мільйонів тонн. Тобто треба помножити кількість ракет, які випустили, для того, щоб щось знищити. Це неможливо. Тобто вони шантажують і обстрілюють.

На думку Кіма, росіяни намагаються сформувати суспільну думку українців.

У травні вони обстрілювали Київ. Три дні Київ не був обстріляний лише за весь травень. І люди втомилися в Києві. Вони почали “роптати”, ну що це відбувається. Хоча в Києві найкраще ППО зараз у світі. Але при цьому люди через нерви, через те, що це незвично, починають тиснути на владу, жалітися, виїжджати. І таке інше. Давати слабину, скажімо так.

Зараз ворог взявся за Одесу. На думку Кіма, метою росіян є те, щоб одесити почали жалітися.

Я гадаю, що вони формують суспільну думку. Я гадаю, що вони не обстрілюють Миколаїв часто, тому що в нас вони гатили рік з чимось, і на нас це не діє в принципі. Тобто в нас вона не зміниться. Оце я вважаю, що відбувається.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?