У ГУР розкрили головну причину обстрілів Росією півдня України — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР розкрили головну причину обстрілів Росією півдня України — відео

У ГУР розкрили головну причину обстрілів Росією півдня України — відео
Джерело:  online.ua

Представник ГУР Андрій Юсов зазначає, що ракетний російський терор портової інфраструктури України є однією частин геноцидної війни Росії проти України, а також РФ намагається зірвати продовольчу програму ООН.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Навіщо РФ нищить портову інфраструктуру України

Насамперед зараз найбільше страждає українська портова, українська зернова інфраструктура. Це частина з одного боку геноцидної війни путінської Росії проти України, - зазначив Юсов.

Він підкреслив, що взимку основними цілями були енергетичні об'єкти і метою було заморозити Україну і українців, а влітку геноцидний план по зриву зернової угоди включав в себе спочатку перешкоджання реалізації зернової угоди.

Нещодавно Головне управління розвідки оприлюднило матеріали, Закритий звіт, де рашисти рапортують про те, скільки тон зерна не пропустили, які перешкоди створили, щоб зменшити кількість кораблів, які транспортують зерно, кількість самого зерна, які пакості робили для того, щоби уповільнити роботу зернового коридору. Ну і, власне, рапортують про це як про свої досягнення.

За словами Юсова, частиною цього плану є заплановані обстріли, нищення портової інфраструктури.

Оскільки в Одесі порт знаходиться фактично в середмісті, а російська “високоточна зброя”, свідомо завдає шкоду центру міста, де живуть люди, де знаходяться соціальні об'єкти, лікарні, і центру міста, який знаходиться під охороною ЮНЕСКО, історична спадщина відповідно. Тим не менше, це не зупиняє рашистів.

РФ намагається зірвати програму ООН

Представник ГУР підкреслює, що є й інший, глобальний контекст. Це – зрив продовольчої програми Організації об'єднаних націй.

Навмисне провокування підняття цін на зерно в глобальному контексті в світі. Намагання перехопити постачання зерна з боку рашистів до Африки, Азії, від України і продавати, в тому числі, крадене українське зерно.

Як зазначає Юсов, це те, що виходить далеко за рамки навіть російської пропаганди, тому що навіть в цілях так званої "СВО", а насправді повномасштабної війни, не було нічого пов'язаного із українським хлібом та продовольчою програмою Організації об'єднаних націй.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?