У Миколаївській ОВА розкрили причину посилення обстрілів півдня України — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Миколаївській ОВА розкрили причину посилення обстрілів півдня України — відео

У Миколаївській ОВА розкрили причину посилення обстрілів півдня України — відео
Джерело:  online.ua

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, чому армія РФ посилила обстріли півдня України. За його словами, ворогові не вдасться знищити портову інфраструктуру.

Джерело: ютуб-канал online.ua

У Миколаївській ОВА розкрили причину посилення обстрілів півдня України

Ворог постійно обстрілює південь України – Херсонщину через лінію зіткнення. У Миколаєві був цього тижня обстріл ракетами Х-22, де загинули двоє людей і 20 людей загалом постраждали. Все інше полетіло по Одещині, – розповів Віталій Кім.

Як зазначив голова Миколаївської ОВА, ворог використовує такий тип зброї для обстрілу портової інфраструктури, який не передбачає точності ударів. Тож під атаку потрапляє весь район.

І вони розуміють, що вони схибнуть, і це їх теж влаштовує. Тому я не можу сказати, що вони впливають на зернову угоду. Це просте залякування, щоб тероризувати мирне населення, – повідомив він.

Кім додав, що це тероризм з боку росіян, бо вони точно розуміють, що цими ракетами знищити портову інфраструктуру неможливо.

Навіть якщо 100 разів більше, портова інфраструктура залишиться чинною. І якщо вони потрапили до складу Одеси 20 тисяч зерна, то в Миколаєві його близько 30 мільйонів тонн. Тобто треба помножити кількість випущених ракет для того, щоби щось знищити. Це неможливо. Тобто вони шантажують та обстрілюють, – пояснив він.

Порт Ізмаїл зазнав значних пошкоджень

Найбільших руйнувань зазнав порт Ізмаїл. Пошкоджено морський вокзал та інфраструктуру Українського Дунайського пароплавства, ключового українського вантажоперевізника на Дунаї.

За словами міністра, українське зерно незамінне для світу. Тому будь-яке порушення логістичних ланцюгів викликає дефіцит та стрибок цін, який впливає на кожну людину у світі.

За цими фотографіями — життя сотень мільйонів людей. В Україні, в Європі, в Африці. Дорослих і маленьких, бідних і багатих, тих хто на боці цивілізації і тих, хто, на жаль, досі підтримує росіян, — пише Кубраков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?