"Браво!": Євросоюз неочікувано похвалив Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Браво!": Євросоюз неочікувано похвалив Зеленського

"Браво!": Євросоюз неочікувано похвалив Зеленського
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд привітав партію "Слуга народу" та українського лідера Володимира Зеленського з перемогою на дострокових виборах до парламенту, повідомляє ONLINE.UA.

"Браво президенту Зеленському та його партії "Слуга народу". Вибори створюють нову надію для України. Не корумповані інститути, яким люди можуть довіряти, - це шлях до суверенної української держави ", - написав Ягланд у Twitter.

Варто зазначити, що раніше партію з перемогою привітав і Євросоюз, заявивши, що нова влада відтепер взяла на себе відповідальність за те, що відбувається в Україні. У Брюсселі також вказали на ряд першочергових напрямків реформ: підтримка верховенства права, боротьба з корупцією, енергетика і забезпечення макроекономічної стабільності.

Влада Німеччини також чекає рішучих реформ від нового українського лідера Володимира Зеленського та його політичної сили, яка здобула перемогу на парламентських виборах в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше прем’єр-міністерка Молдови Майя Санду привітала Володимира Зеленського з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?