Прем'єрка Молдови неочікувано звернулася до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єрка Молдови неочікувано звернулася до Зеленського

Прем'єрка Молдови неочікувано звернулася до Зеленського
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Молдови Майя Санду привітала українського лідера Володимира Зеленського з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Шановні українці, я вітаю вас із сьогоднішньою мобілізацією і чітким голосуванням проти корупції, голосуванням за зміни, нових політиків, які будуть керуватися тільки національними інтересами", - написала політикиня.

Окрім того, Санду привітала президента Володимира Зеленського з "приголомшуючим результатом" партії "Слуга народу".

"Це велика відповідальність - завоювати довіру такої великої кількості людей, і я бажаю президенту і партії, яка підтримує його, великої сили і наполегливості в просуванні програми реформування для громадян України", - зазначила Санду.

Нагадаємо, за попередніми даними, у парламент потрапляють п’ять партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа - за Життя", "Європейська солідарність", ВО "Батьківщина" та "Голос".

Як повідомляв ONLINE.UА, партія "Голос" готова об’єднуватися в коаліцію  з політсилами, які відповідають чітким умовам. З даною заявою виступив лідер партії Святослав Вакарчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?