Британія ухвалила нове жорстке рішення щодо громадян РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія ухвалила нове жорстке рішення щодо громадян РФ

Офіс Президента України
Набули чинності нові санкції Британії проти Росії

З 2 жовтня набули чинності нові санкції Британії проти Росії. Цього разу мова йде про надання юридичних консультацій громадянам РФ.

Британія ввела нові санкції проти РФ

У Британії 2 жовтня набули чинності нові санкції проти Росії, які забороняють надання консультаційних юридичних послуг.

Про це нагадав Офіс Президента України.

Набули чинності санкції Великої Британії, які забороняють прямо чи опосередковано надавати юридичні консультаційні послуги фізичним та юридичним особам з РФ, – йдеться у повідомленні.

Раніше Мін'юст Британії повідомляв про новий закон щодо доступу Росії до британської юридичної експертизи.

Тоді йшлося про те, що багатим людям і великому бізнесу, пов'язаному з російським режимом, буде ще більше обмежено доступ до юридичної експертизи Великої Британії для укладення угод, які могли б зміцнити військовий бюджет країни.

Новий закон, представлений урядом, не дасть змоги британським юристам консультувати російські компанії щодо певних ділових угод, що не дасть змоги країні отримати економічну вигоду від провідної у світі юридичної експертизи Великої Британії. Це може включати торговельні угоди між глобальними корпораціями або міжнародне грошове кредитування, – повідомляли в Мін'юсті Британії.

Санкції Британії проти Росії

Нещодавно уряд Великої Британії запровадив санкції проти чиновників російських окупаційних адміністрацій у Запорізькій, Херсонській, Луганській та Донецькій областях, а також у Криму. Їхні активи будуть заморожені, а в'їзд заборонено.

Наприкінці липня Британія ввела нові санкції проти громадян РФ. Це пов'язано зі справою режиму Кремля проти російського опозиціонера Володимира Кара-Мурзи.

Також до цього Британія розширила санкції проти росіян. До списку потрапили особи, пов'язані з ПВК "Вагнера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?