Британія нарешті відповіла на неочікувану пропозицію Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія нарешті відповіла на неочікувану пропозицію Путіна

Британія нарешті відповіла на неочікувану пропозицію Путіна
Джерело:  online.ua

Представниця прем'єрки Терези Мей каже, що відносини Британії з РФ можуть поліпшитися лише в разі зміни Москвою своєї поведінки. З даною заявою вона виступила після того, як президент Володимир Путін запропонував Британії "перегорнути сторінку", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Очільник Кремля наголосив, що сподівається, що новий британський прем'єр-міністр працюватиме над поліпшенням двосторонніх відносин. Він зазначив, що необхідно "перегорнути сторінку", пов'язану із отруєнням подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері, в чому Британія звинуватила Росію.

Представниця Мей відповіла:

"Ми чітко пояснили, що агресивність і дестабілізуюча поведінка Росії підривають її заяви про відповідального міжнародного партнера... Ми продовжуватимемо співпрацювати з Росією з питань міжнародної безпеки, оскільки це є національним інтересом Великої Британії, однак прем'єр-міністр неодноразово чітко давала зрозуміти, що ми можемо мати інші відносини з Росією лише, якщо вона змінить свою поведінку", - зазначила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей склала свої повноваження, однак, варто зазначити, що політикиня буде очолювати уряд, доки однопартійці не оберуть її наступника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?