Британія відправить Україні сучасні ППО та протитанкову зброю
Категорія
Україна
Дата публікації

Британія відправить Україні сучасні ППО та протитанкову зброю

Британія відправить Україні сучасні ППО та протитанкову зброю
Джерело:  online.ua

Велика Британія направить Україні більше протитанкових ракет і ППО у рамках нового пакету високоякісної військової техніки вартістю 100 млн фунтів стерлінгів (130 млн доларів).

Джерело: CNN

Британія надішле в Україну більше летальної зброї

Виступаючи разом із канцлером Німеччини Олафом Шольцом у Лондоні, Борис Джонсон також сказав, що Велика Британія та Німеччина співпрацюватимуть у сфері енергетичної безпеки та відновлюваних джерел енергії, оскільки Європа прагне поступово відмовитися від своєї залежності від російського викопного палива.

Ми не можемо трансформувати наші відповідні енергетичні системи за одну ніч. Але ми також знаємо, що війна Путіна не закінчиться миттєво. Сьогодні я можу оголосити, що Велика Британія направить до Збройних Сил України ще 100 мільйонів фунтів стерлінгів високоякісного обладнання, включаючи більше зенітних ракет Starstreak, які стріляють зі швидкістю втричі більшою від звуку та ще 800 протитанкових ракет, – сказав Джонсон.

Він додав, що Британія надішле більше шоломів, приладів нічного бачення та бронежилетів, та до 200 тис одиниць нелетального військового обладнання, яке Британія вже відправила.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?