Британія запровадила санкції проти Аліни Кабаєвої та родичів Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія запровадила санкції проти Аліни Кабаєвої та родичів Путіна

Британія запровадила санкції проти Аліни Кабаєвої та родичів Путіна
Джерело:  online.ua

Велика Британія запровадила санкції проти колишньої дружини президента РФ Володимира Путіна, його двоюрідних братів та Аліни Кабаєвої, яку вважають за нинішню дружину російського лідера.

Джерело: заява уряду Британії

Британія запровадила санкції проти Кабаєвої та родичів Путіна

У Британії зазначили, що за офіційними документами Путін має скромні активи. На нього оформлені невелика квартиру в Санкт-Петербурзі, 2 автомобілі радянських часів 1950-х років, причіп і невеликий гараж.

Насправді Путін покладається на свою мережу сім’ї, друзів дитинства та обраної еліти, які виграли від його правління і, у свою чергу, підтримують його спосіб життя. Їхня винагорода — вплив на справи російської держави, що виходить далеко за межі їхніх формальних посад, - повідомили в уряді Британії.

Під санкції потрапили Аліна Кабаєва, яка є власницею найбільшої медіа-компанії в РФ та має стосунки з Путіним, її бабуся Анна Зацепліна, соратниця Геннадія Тимченка — давнього соратника Путіна, який перебуває під санкціями Британії з 22 лютого 2022 року, від якого вона, як повідомляється, отримала розкішну квартиру в Москві.

Також під санкції потрапили Людмила Очеретна, колишня перша леді РФ та колишня дружина Путіна. Після розлучення з Путіним у 2014 році Очеретна здобула вигоду з пільгових ділових відносин із державними структурами, та низка його друзів дитинства та три двоюрідних брати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?