Британія збільшить виробництво боєприпасів — BAE Systems
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія збільшить виробництво боєприпасів — BAE Systems

Британія збільшить виробництво боєприпасів — BAE Systems
Джерело:  online.ua

Британія збільшить виробництво боєприпасів та відкриє для цього нові виробничі лінії. Загальний контракт створить понад 200 нових робочих місць. 

Джерело: BAE Systems

Британія збільшить виробництво боєприпасів 

Міністерство оборони Великої Британії оголосило про нові замовлення на постачання боєприпасів. Для цього було виділено 130 мільйонів фунтів стерлінгів (162 млн доларів).

Про це повідомляє компанія BAE Systems.

Це рішення послідувало за рішенням Міністерства оборони реалізувати опціон на збільшення контракту на поставку, оголошеного в липні, з 280 мільйонів фунтів стерлінгів (майже 350 млн доларів) до 410 мільйонів фунтів стерлінгів (511 млн доларів), – йдеться у повідомленні.

Повне замовлення на оборонне обладнання та підтримку буде поставлено через об'єкти BAE Systems у Вашингтоні, Тайн і Уїр, і Глаське, Південний Уельс.

Загальний контракт створить понад 200 нових висококваліфікованих робочих місць на півночі Англії та Південному Уельсі.

Керуючий директор підрозділу боєприпасів BAE Systems Глінн Плант заявив, що цей контракт ґрунтується на широких відносинах з Міністерством оборони Великої Британії як стратегічним партнером з постачання боєприпасів.

Наші команди збільшують темпи виробництва, інвестують у людей і нові потужності, а також максимально збільшують графік змін, щоб задовольнити зростаючий попит, забезпечуючи водночас відповідність кожної оболонки нашим винятково високим стандартам, – сказав Плант.

Уряд Британії планує збільшити суверенне виробництво боєприпасів

Міністр оборонних закупівель Британії Джеймс Картлідж сказав, що країні вкрай важливо збільшити суверенне виробництво боєприпасів. Війна в Україні триває, а Британія регулярно передає нову допомогу для ЗСУ.

Цей контракт сприятиме подальшому збільшенню запасів боєприпасів, одночасно підтримуючи нашу оборонну промисловість і створюючи сотні висококваліфікованих робочих місць у Великій Британії, –сказав Картлідж.

Читайте також:

  • Британська компанія вироблятиме в Україні запчастини для гаубиць

  • Британська оборонна компанія BAE Systems запрацювала в Україні — Зеленський

  • В Україні можуть відкрити завод з виробництва танків Challenger і гармат М777

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?