Британська розвідка назвала нові проблеми з логістикою у військ РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Британська розвідка назвала нові проблеми з логістикою у військ РФ

Британська розвідка назвала нові проблеми з логістикою у військ РФ
Джерело:  online.ua

За повідомленням британської розвідки, російське військово-політичне керівництво намагається досягти успіхів на полі бою, проте російська логістика не здатна цього забезпечити.

Джерело: Міноборони Британії

Російськи ОПК не може задовольнити потреби війська

У розвідці Британії повідомили, що 27 квітня 2023 року в соціальних мережах, пов’язаних із російськими військовими, повідомили про звільнення заступника міністра оборони Росії генерал-полковника Михайла Мізінцева.

Мізінцев відповідав за матеріально-технічне забезпечення і перебував на посаді лише вісім місяців.

Звільнення Мізінцева не було підтверджено одразу, але припущення щодо його майбутнього підкреслюють, що проблеми з логістикою залишаються в центрі непростої кампанії Росії в Україні. Росія не має достатньо боєприпасів для досягнення успіху в наступі, - вказують у розвідці.

Брак боєприпасів викликає внутрішні розбіжності, особливо між Міністерством оборони Росії та ПВК Вагнера.

Британська розвідка зазначає, що Росія продовжує надавати найвищий пріоритет мобілізації своєї оборонної промисловості, але їй все ще не вдається задовольнити вимоги військового часу.

У той час як російські політичні лідери наполегливо вимагають успіху на полі бою, російські фахівці з логістики застрягли посередині, - йдеться у звіті.

Росія не може проводити кілька наступів одночасно

Раніше аналітики з ISW оцінили, що РФ втратила здатність вести кілька масштабних наступальних кампаній одночасно через великі втрати.

Проте аналітики закликали не недооцінювати можливості Росії в довгостроковій перспективі. Там вважають, що РФ може відновитися за рахунок мобілізації населення та оборонно-промислового комплексу.

Також РФ намагається свторити нові ПВК, оскільки не може провести ефективну мобілізацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?