Британська розвідка оцінила збитки від рейкової війни для російської армії
Категорія
Світ
Дата публікації

Британська розвідка оцінила збитки від рейкової війни для російської армії

Британська розвідка оцінила збитки від рейкової війни для російської армії
Джерело:  online.ua

Підриви на залізничних коліях та поїздів РФ призводять до короткострокових затримок поставок для російської армії. Росія не зможе захистити свою протяжну залізничну мережу від диверсій.

Джерело: Міністерство оборони Великобританії

Як рейкова війна впливає на армію РФ

Розвідка Британії зазначає, що нещодавній сплеск залізничних аварій у російських районах, що межують з Україною, був викликаний підривами, здійсненими невідомими суб'єктами.

За даними британської розвідки, аварії призвели до короткострокових локальних збоїв у роботі російських військових залізничних перевезень.

Хоча її бригади залізничних військ здатні швидко відновлювати шляхи, ці інциденти посилять тиск на внутрішні сили безпеки Росії, які, швидше за все, не зможуть повністю захистити великі та вразливі залізничні мережі Росії від нападу, — зазначають у Міноборони Британії.

Що відомо про підрив залізничного полотна у Брянській області

За інформацією губернатора Брянської області Олександра Богомаза, внаслідок вибуху на зализниці з рейок зійшли 7 вагонів із пальним та будівельними матеріалами. Потяги на цій ділянці не зможуть курсувати до ранку 2 травня.

Унаслідок події з рейок зійшли два локомотиви і сім вагонів. Решту вагонів вдалося відігнати на безпечну відстань. Постраждалих немає, — зазначив Богомаз.

Він додав, що пожежу оперативно загасили, на місці продовжують працювати аварійно-відновлювальні бригади РЖД та оперативні служби.

За словами Богомаза, залізничне сполучення на напрямку станції "Унеча" відновлюватимуть до ранку 2 травня.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?