Влада вимагає від російських компаній відправляти добровольців на війну
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада вимагає від російських компаній відправляти добровольців на війну

Влада вимагає від російських компаній відправляти добровольців на війну
Джерело:  online.ua

У російському Санкт-Петербурзі влада забов'язала всі місцеві компанії надати від кожного підприємства по 5 "добровольці" для участі у злочинній війні проти України.

Джерело: РосЗМІ

В Росії не припиняється повальна мобілізація 

За інформацією видання "Фонтанка", завдання було спущене з гори відповідно до квот на кількість добровольців для у часті у війні з кожного регіону.

Завдання - відправити в зону спецоперації на Україні в півтора рази більше людей, ніж було призвано під час часткової мобілізації. У перерахунку на підприємства - по 5 осіб з кожного. Керівників, які не сприятимуть, очікує серйозна розмова, - йдеться у матеріалі видання.

Зокрема, як зазначається, цю інформацію журналістам видання повідомили в  адміністрації Виборзького району міста, де пройшла нарада за участю представників найбільших підприємств району.

 Серед учасників був представник міського військкомату, який заявив, що раніше на нараді у губернатора Санкт-Петербурга були озвучені цільові показники.

Конкретні цифри наведено не було. Але було сказано, що в Москві в межах цієї ж програми "добровільної" мобілізації щодня контракти з армією укладають по 100 осіб.

Чи може контрнаступ ЗСУ стати вирішальним у війні 

На думку колишнього командувача Генерального штабу Великобританії Лорда Даннатта, масштабний контрнаступ українських військових може стати вирішальним у розв'язаній Кремлем війні.

 За його словами, завдяки поставкам західної зброї та підтримці планування Україна дуже скоро матиме можливість завдати кілька вирішальних ударів по росіянах.

Якби вони змогли зробити це дійсно ефективно, це могло б призвести до швидкого повороту війни на користь українців цього року, - зазначив Даннатт.

На думку Данната, контрнаступ "не за горами", проте якщо українці не досягнуть успіху, то "справи підуть погано". "Час на боці Путіна", - додав Даннатт.

Також він прокоментував атаку БПЛА на Кремль. На думку Даннатта, це могло бути операцією росіян "під фальшивим прапором" або роботою російської антивоєнної групи.

На питання, чи знаходиться тепер життя Володимира Зеленського в небезпеці, він сказав, що той піддається високому ризику з початку війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?