Британська розвідка прогнозує остаточну поразку армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка прогнозує остаточну поразку армії РФ в Україні

Британська розвідка прогнозує остаточну поразку армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

Голова служби зовнішньої розвідки Великої Британії МІ-6 Річард Мур зазначив, що Кремль дуже близький до повної поразки у війні проти України через вичерпання власних військових сил для продовження наступу.

Джерело: Twitter-сторінка керівника МІ-6

Кремль дуже близький до остаточної поразки в Україні 

Сили вичерпуються…У Кремлі зростає відчай. Росія втратила десятки тисяч солдатів і використовує зброю радянських часів. Їхні застарілі ракети вбивають і травмують невинних українців. Росія не виграє цю несправедливу війну. Великобританія продовжує підтримувати Україну, - зазначив Мур.

За його словами, Кремлю не вдасться перемогти у розв'язаній ним війні проти України.

Зі свого боку представники Центру стратегічних комунікацій ЗСУ повідомили про знищення українськими військовими складу з боєприпасами кремлівської окупаційної армії в окупованому Алчевську на Луганщині.

Трішки виспавшись після ночі #Дядичко_Ленд_Ліз разом із Бавовною і Селітрою завітали до Алчевська. Дуже добре чути на відео "як лопаються подушки і ковдри" на не "складі БК, - повідомили представники Страткому ЗСУ.

Між тим, за інформацією журналістів CNN, Кремль організував таємний вивоз золота із Судану для фінансування війни проти України.

Зокрема, журналісти видання з'ясували, що за кілька днів після того, як Москва розпочала свою криваву війну проти України, російський вантажний літак зі столиці Судану міста Хартума незаконно вивіз приблизно тонну золота. Дорогоцінний метал сховали під коробками з печивом.

Журналісти зазначають, що це був один із як мінімум 16 російських рейсів контрабанди золота з Судану.

Натомість на золото Росія надала потужну політичну та військову підтримку дедалі більш непопулярному військовому керівництву Судану, яке жорстоко придушує продемократичний рух у країні.

Колишні та нинішні офіційні особи США повідомили CNN, що Росія активно підтримала військовий переворот у Судані у 2021 році, внаслідок якого було повалено перехідний цивільний уряд.

Ми давно знаємо, що Росія експлуатує природні ресурси Судану. Щоб зберегти доступ до цих ресурсів, Росія схвалювала військовий переворот. Оскільки решта світу зімкнувся навколо, вони багато що виграють від цих відносин із суданськими генералами та від допомоги генералам залишатися при владі, - повідомив журналістам колишній представник Білого дому.

За даними видання, за цією схемою стоїть російський олігарх Євген Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?