Британська розвідка заявляє про повну залежність режиму Лукашенка від Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Британська розвідка заявляє про повну залежність режиму Лукашенка від Кремля

Британська розвідка заявляє про повну залежність режиму Лукашенка від Кремля
Джерело:  online.ua

Представники британської розвідки зазначають, що режим самопроголошеного білоруського диктатора Олександра Лукашенка продовжує підтримувати розв'язану Кремлем війну проти України та повністю залежний від свого поплічника Володимира Путіна.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Лукашенко увігнав Білорусь у повну залежність від путінської Росії 

Зокрема, представники розвідки Великої Британії наголошують, що тільки протягом 28 липня кремлівська окупаційна армія випустила по Україні з території Білорусі щонайменше 20 ракет.

Це сталося після того, як Росія використала білоруську територію для здійснення основних ударів своєї невдалої спроби взяти Київ у лютому. Олександр Лукашенко продовжує дотримуватися лінії Москви щодо українського конфлікту, заявивши 21 липня, що Україна повинна прийняти вимоги Росії щодо припинення війни, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

При цьому, як підкреслюють у британській розвідці, режим Лукашенка стає дедалі більш агресивним та авторитарним. На підтвердження цього нагадується, що в країні погрожують смертними вироками за звинуваченнями у терористичній діяльності.

Його дедалі більші й безпідставні звинувачення в задумах Заходу щодо Білорусі та України, ймовірно, свідчать про те, що він став майже повністю залежним від Росії, - визнають в Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?