Британські дипломати станцювали для українців - опубліковано вражаюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Британські дипломати станцювали для українців - опубліковано вражаюче відео

Британські дипломати станцювали для українців - опубліковано вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Посольство Великої Британії в Україні опублікувало відеопривітання, в якому дипломати виконали український танець під сопілку на центральних вулицях столиці. Ролик дипвідомство оприлюднило на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передає ONLINE.UA.

"Посольство Великобританії і посол Джудіт Гоф вітають українців з Днем Незалежності і бажають мирного і стабільного майбутнього року", - йдеться в привітанні.

В повідомленні також зазначається, що рік тому британські дипломати, як і тисячі українців, були вражені танцем британського військового, який він виконав під волинку після параду на Хрещатику. Тому цьогоріч співробітники дипмісії вирішили станцювати український танець.
У дипвідомстві розповіли, що деякі дипломати займалися танцями з дитинства, для інших це стало особистим викликом, проте всі ретельно готувалися, репетирували і танцювали під мелодію флейти з пісні молодої української співачки Alina Pash - Bitanga.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп надіслав привітання з нагоди Дня незалежності України на адресу президента Петра Порошенка. Американський лідер підкреслив, що Штати продовжуватимуть і надалі зміцнювати відносини між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?