Британський прем'єр Джонсон повідомив гучну новину про Brexit
Категорія
Світ
Дата публікації

Британський прем'єр Джонсон повідомив гучну новину про Brexit

Британський прем'єр Джонсон повідомив гучну новину про Brexit
Джерело:  online.ua

Очільник британського уряду Борис Джонсон заявив про домовленість з Євросоюзом про нову угоду з питання Brexit. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

За словами прем'єр-міністра, майбутня угода буде великою.

"Ми отримали нову велику угоду, яка повертає контроль - наразі парламент повинен завершити Brexit вже у неділю, тож ми зможемо рухатися до інших пріоритетів: вартість життя, Національна служба охорони здоров'я, злочини з насильством і довкілля", - проінформував Джонсон.

Згідно з інформацією BBC, керівник Єврокомісії Жан-Клод Юнкер пояснив, що угода існує зараз лише у загальній формі. Її повинні найближчим часом ратифікувати Європарламент та парламент Великої Британії.

Нагадаємо, Brexit призначений на 31 жовтня. До нещодавнього часу криза невпинно загострювалася через відсутність угоди та ризик "жорсткого" виходу.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Євроради Дональд Туск виступив з жорсткою критикою політики британського прем'єра Бориса Джонсона. Він вважає, що офіційний Лондон під його керівництвом займався дурнуватою грою замість реального вирішення досить серйозної проблеми - неконтрольованого Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?