Британський пропагандист Путіна зганьбився з опитуванням про Донбас: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Британський пропагандист Путіна зганьбився з опитуванням про Донбас: з'явилося відео

Британський пропагандист Путіна зганьбився з опитуванням про Донбас: з'явилося відео

Британський журналіст Грем Філліпс, відомий своєю пропутінською пропагандою і підтримкою бойовиків ДНР і ЛНР на Донбасі, спробував зняти показове відео про симпатії жителів Ростова-на-Дону до невизнаних «республік» і висловлювань неприязні до «хунти», яка вбиває бойовиків, проте зазнав серйозного конфузу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«Я навіть про це не думаю. Якось воно все так затягнулося, що вже нікого не хвилює», - заявила одна з опитаних.
У свою чергу інший росіян розповів, що на Донбасі «влади якоїсь встановленої немає, і люди роблять, що хочуть там, але відкритої війни там немає».
Читайте також: РНБО звинуватив відоме українське видання в провокації.
«Там тихо-спокійно», - з посмішкою сказав інший опитаний.
Загалом практично ніхто з респондентів британського пропагандиста не виявив своєї ненависті до «хунти» і не заявляв про велику любов до бойовиків.


Тим часом у соціальних мережах безплідні спроби Філліпса викликали відверте глузування.
«Лисий упир виконав дуже цінну роботу - він чіплявся до перехожих на Пушкінській (найкрасивіша пішохідна вулиця Ростова-на-Дону), намагаючись змусити їх таврувати «хунту», що вбиває нещасних ополченців на нашому родименькому Донбасі», - з сарказмом написав відомий російський блогер Володимир Голишев в своєму ЖЖ.
Також він додав: «Думаю, тепер ви зрозумієте, чому звичайні нормальні люди НАБАГАТО КРАЩЕ і упоротих ватників, і придуркуватих білих стрічок (і тих, і інших у нас днем ​​із вогнем не знайдеш). І чому я вважаю себе одним з них і ненавиджу і зневажаю будь-якого, хто має нахабство дивитися на них зверхньо».

Читайте також: Скандальна Монтян облила брудом Україну для РосЗМІ: опубліковано відео
«Мені одному здається, що в Запоріжжі, Миколаєві чи Києві, лисий швидко б знайшов те, що шукав?» - резюмував блогер.

Віталій Медведєв: «Ну, заради істини, і п ** дюлька б він в вище перерахованих містах теж знайшов би швидкого та міцного».
Михайло Глобачов: «Зрозуміло, що Донбас їх не хвилює - кого майже, кого зовсім. І без сумніву, за це посипати людей дустом не треба. Але і приводів для особливої ​​радості, що вони саме такі, а не якісь там ще - на жаль, не знаходжу».
Віталій Кучеренко: «Це в Ростові-то не знають, що діється на Домбас? Або вони його впізнали, або там дрімучий СРСР ».
«Невдалий Грем Філліпс знову домігся своїми спонтанними інтерв'ю протилежного результату. Заодно розвінчав міф про 86% і показав, які хороші прості люди з російській провінції. Навіть 1% не набрали, щоб відповіли так, як хотів "журналіст", - написав у своєму Facebook користувач Nune Bars.
Тетяна Деркач: «ростовцям, в принципі, пофіг. Звинувачувати в усьому українців вони не готові».
Ольга Нікітіна: «Які обережні люди, ніби їх до цього опитування ретельно залякували. Особливо дивують молоді».
Тетяна Бородіна: «Так в чому "велич нації", якщо люди як від чуми біжать від "небезпечних" питань? Вони не цікавляться тим, що відбувається в світі, навколо них...».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі одним влучним фото висміяли путінську пропаганду про Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?