Британський журнал обрав головні метал-хіти XXI сторіччя
Категорія
Культура
Дата публікації

Британський журнал обрав головні метал-хіти XXI сторіччя

Британський журнал обрав головні метал-хіти XXI сторіччя
Джерело:  online.ua

Представники авторитетного британського журналу Metal Hammer, який освітлює музичну тематику, обрав низку найголовніших метал-хітів XXI сторіччя. За право лідерства у такому рейтингу змагалися одразу кілька гуртів попереднього музичного покоління - System Of A Down, Slipknot, Deftones, Ghost, Trivium. Переможцем став трек Chop Suey! - ледь не найвідоміша після SOAD. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Metal Hammer.

За оприлюдненими даними, для формування рейтингу та визначення лідерів журнал опитував критиків, читачів та безпосередньо музикантів.

“Значною мірою це одна з небагатьох пісень, які об'єднують прихильників метал-року в усьому світі”, - зауважили журналісти.

Відеокліп до Chop Suey! передивилися в цілому понад мільярд разів на відеохостингу YouTube, а завдяки Spotify його ще прослухали близько 600 мільйонів разів.

Гітарист Дарон Малакян в ексклюзивному коментарі журналу зауважив, що пишається тим, наскільки творчість його гурту залишається актуальною для людей.

“Це змушує мене пишатися тим, що те, що ми робимо, все ще актуально, і що люди як і раніше звертаються до цього. Але кумедно, що ця маленька пісенька, швидко написана в будинку на колесах, стала такою річчю, без якої люди не можуть уявити своє життя. Для мене це щось особливе”, - визнав музикант.

Повністю перша п’ятірка лідерів рейтингу невідома для онлайн-користувачів, оскільки журнал оприлюднив весь перелік хітів виключно у своїй друкованій версії. Утім, відомі інші представники ТОП-10. Це, зокрема:

  • Rammstein “Sonne” (2001);

  • Nightwish “Nemo” (2004);

  • Gojira “Stranded” (2016).

Нагадаємо, System Of A Down - американський гурт, який цілком складається з музикантів вірменського походження. Їхня діяльність фактично поділяється на два етапи: з 1995 до 2006 та з 2011, після тривалої перерви. Найвідоміший альбом - Toxicity (2001), саме до нього входить трек Chop Suey!.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетний журнал Time нарешті оприлюднив рейтинг 100 найвпливовіших людей 2021 року. Варто звернути увагу на те, що він їх він назвав "висхідними", тобто тими, які набирають популярності серед інших та вражають своїми здобутками чи позицією у суспільстві. Серед зірок лідеркою виявилася всесвітньо відома британська співачка албанського походження Дуа Ліпа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?