Time назвав найвпливовішу зірку 2021 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Time назвав найвпливовішу зірку 2021 року

Time назвав найвпливовішу зірку 2021 року
Джерело:  online.ua

Авторитетний журнал Time нарешті оприлюднив рейтинг 100 найвпливовіших людей 2021 року. Варто звернути увагу на те, що він їх він назвав "висхідними", тобто тими, які набирають популярності серед інших та вражають своїми здобутками чи позицією у суспільстві. Серед зірок лідерокою виявилася всесвітньо відома британська співачка албанського походження Дуа Ліпа. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт  Time.

За словами редакції видання, саме такі зірки як Дуа Ліпа можуть змінити майбутнє або вже роблять це. "Дарують ясну надію", – йдеться у виданні. Окрім зірок, у списку також є категорії "феноменів", "лідерів", "адвокатів" та "інноваторів".

Саме Дуа Ліпа прикрасила обкладинку нового випуску журналу Time у розкішній шифоновій сукні кольору фуксії. Автором світлини став Micaiah Carter.

Окрім того, її колежанка по сцені Кайлі Міноуг також написала про неї невелике есе. Номер можна буде придбати з 1 березня.

"Щоб трішки пощастило, потрібно багато працювати", – сказав їй батько, коли вона була молодшою. Схоже, вона до нього дослухалась. Її досягнення є ще більш визначними, коли розумієш, що їй 25 років. Вона добра, крута і розумна. Вона справжній попвелетень. І я, як і мільйони інших людей, з нетерпінням очікую більшого від Дуа Ліпи", – написала в своєму есе про Дуа Ліпу Кайлі Міноуг.

Варто зазначити, що 25-річній співачці Дуа Ліпі знадобилося лише декілька років щоб стати всесвітньо відомою. Вона випустила 2 студійних альбоми – Dua Lipa (2017) та Future Nostalgia (2020) та удостоїлась двох премій Греммі у 2019 році, а також низки британських нагород.

Окрім Дуа Ліпи, редактори журналу відзначили зірок Ану де Армас, Джона Девіда Вашингтона, Флоренс П'ю, Люка Коумза та багатьох інших. Також у категорію "Феномен" потрапили й інші знаменитості:

  • поетеся Аманда Горман (виступала на інавгурації Джл Байдена)

  • акторка Аня Тейлор-Джой (зірка серіалу Netflix "Ферзевий гамбіт")

  • актор Реге-Жан Пейдж (зірка серіалу Netflix "Бріджертони" ;

  • співачка Doja Cat та інші.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?