Британці обурені: Меган Маркл знову опинилась в епіцентрі скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

Британці обурені: Меган Маркл знову опинилась в епіцентрі скандалу

Британці обурені: Меган Маркл знову опинилась в епіцентрі скандалу
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган Маркл знову потрапили під шквал критики через надмірні видатки на своє приватне життя. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, королівське подружжя у черговий раз скористались чартерним літаком для подорожі на південь Європи – принц Гаррі та Меган витратили кілька тисяч фунтів, що злітати в Рим на весілля близької подруги герцогині.

Крім того, британські журналісти дізнались, що для святкової церемонії Меган придбала сукню від Valentino вартістю в 11 тисяч доларів.

Вибір Маркл не сподобався британцям не тільки через марнотратство, але й тому, що дружина принца Гаррі нібито двічі порушила протокол, за яким королівським особам не можна носити прозорі та чорні сукні. Цей колір сукні може використовувати лише королева.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що Єлизавета II заборонила говорити про Меган Маркл у своїй присутності. Це сталося тому, що подружжя герцогів Сассекських відмовилося приїхати з візитом у літню резиденцію королеви в шотландському замку Балморал.

До того ж британська преса дізналась про намір Меган Маркл придбати будинок у Лос-Анджелесі. Таке рішення герцогиня прийняла нібито через те, що їй не подобається, що до неї у Великій Британії погано ставляться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?