Брітні Спірс підтвердила, що незабаром повернеться в шоу-бізнес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс підтвердила, що незабаром повернеться в шоу-бізнес

Брітні Спірс підтвердила, що незабаром повернеться в шоу-бізнес
Джерело:  TMZ

Американська співачка Брітні Спірс, яка нещодавно завершила курс лікування в психіатричній лікарні, нарешті з’явилась на публіці. У п'ятницю її бачили з бойфрендом – спортсменом та фітнес-моделлю іранського походження Семом Асгарі. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ, хлопець Брітні молодший за неї на 12 років. Вони познайомилися на зйомках музичного відео у 2016 році.

Фотографи помітили пару в пригороді Лос-Анджелеса Саусент-Оукс, де співачка та її супутник ходили по магазинах. На запитання одного з папараці, чи збирається Брітні повертатися на музичну сцену, знаменита співачка відповіла: «Звичайно».

З 2008 року Брітні Спірс має проблеми зі здоров’ям, які виникли через надмірне захоплення алкоголем. 37-річна співачка, яка має двох синів, вже 11 років знаходиться під опікою свого батька. Це зроблене для того, щоб контролювати, чи не почала Брітні знову вживати спиртне чи робити якісь непередбачувані фінансові витрати. Крім того, вона має серйозні проблеми зі своїм емоційним станом. Через це співачка останній місяць провела, перебуваючи в психіатричній лікарні.

Кілька днів тому Брітні Спірс заявила, що її утримували в психлікарні проти волі. Тому зажадала в суді скасувати опіку над собою з боку батька Джеймі Спірс. Втім, суддя відхилив прохання співачки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?