"Мене утримували насильно": Брітні Спірс шокувала резонансною заявою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мене утримували насильно": Брітні Спірс шокувала резонансною заявою

"Мене утримували насильно": Брітні Спірс шокувала резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Легенда американської поп-сцени Брітні Спірс стверджує, що її насильно утримували в психіатричній лікарні. Помістив її туди нібито батько Джеймі Спірс. Окрім того, він же змушував приймати ліки, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Варто зазначити, що адвокат матері співачки підтвердив висунуті звинувачення. У зв'язку з цим Брітні зажадала скасувати опіку над нею Джеймі Спірса. Однак суддя клопотання співачки не задовольнив, а наказав провести психіатричну експертизу.

"Джеймі Спірс не мав права поміщати свою доньку Брітні проти її волі в клініку, а також нав'язувати їй препарати без її на те згоди. Також не мав права лікувати співачку проти її волі й лікувальний заклад. Інакше це вважається порушенням закону", - сказано в повідомленні.

 Видання зазначає, що тільки після проведення психіатричної експертизи, можливо, буде вжито заходів щодо опікунства. Однак це залежатиме від результатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі був представлений перший трейлер стрічки про життя американської поп-співачки Брітні Спірс — Britney Ever After.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?