Брюгге — Динамо. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Брюгге — Динамо. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи

Брюгге — Динамо. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб “Динамо” торік вирвався до плей-офф Ліги Європи, однак напередодні він програв конкуренцію за вихід з групи в Лізі чемпіонів сезону 2020/21. Вже у лютому команда під тренерством Мірча Луческу розпочала свій виступ у другому найпрестижнішому клубному турнірі континенту — матчем проти бельгійського “Брюгге”. Перша фаза протистояння завершилася нічиєю, а друга запланована на четвер, 25 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті дані.

Згідно з планом, матч відбудеться на бельгійському стадіоні “Ян Брейдель”. Напередодні, у другій половині дня 23 лютого, київська команда вже спрямувала у гості до “Брюгге”.

“Менше ніж за три години, о 18:00 за місцевим часом (різниця з київським - одна година) літак приземлився в аеропорту міста Остенде, і вже звідти динамівці автобусом вирушили до готелю Duke’s Palace Hotel, який розташований в самому центрі Брюгге”, - наголосили у “Динамо”.

Почнеться зустріч на полі о 22:00 за київським часом. Транслюватиме її український телеканал “Футбол 2”.
Попередній матч 1/16 фіналу Ліги Європи команди грали на полі київського НСК “Олімпійський”. Він завершився з рахунком 1:1, але сторони відзначили надзвичайно складні умови. Капітан бельгійців Рууд Вормер звернув увагу на холодну погоду, через яку навіть перенесли початок матчу.

“Грати в таких умовах дійсно було непросто. Було холодно, також був сильний вітер, так що так, ми задоволені таким хорошим результатом в складних обставинах. Тепер нам потрібно закінчити роботу вдома на наступному тижні… Але нам доведеться використовувати всі можливості, тому що українців ні в якому разі не можна недооцінювати”, - наголосив футболіст.

Сам тренер киян Луческу визнав пропущений гол цілком помилкою його команди.

“Було завдання не пропустити в цій грі. На жаль, пропустили гол через нашу помилку. Якщо були б більш прагматичними в обороні, могли б вийти в атаку і забити ще один гол”, - резюмував фахівець.

Як повідомляв ONLINE.UA, бельгійська влада на найвищому рівні намагалася домовитися з українським урядом про відсутність додаткового тестування на COVID-19 перед матчем Ліги Європи між “Брюгге” та “Динамо”. Наразі, вже після все ж таки проведення тестів по прибуттю команди, бельгійці підозрюють Міністерство охорони здоров’я у шахрайстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?