У Брюгге підозрюють МОЗ у шахрайстві перед матчем з Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Брюгге підозрюють МОЗ у шахрайстві перед матчем з Динамо

У Брюгге підозрюють МОЗ у шахрайстві перед матчем з Динамо
Джерело:  online.ua

Бельгійська влада на найвищому рівні намагалася домовитися з українським урядом про відсутність додаткового тестування на COVID-19 перед матчем Ліги Європи між “Брюгге” та “Динамо”. Наразі, вже після все ж таки проведення тестів по прибуттю команди, бельгійці підозрюють Міністерство охорони здоров’я у шахрайстві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Het Nieuwsblad.

За оприлюдненими даними, іноземний клуб сподівався уникнути повторного тестування згідно з порядком, бо застерігався від зловживань. Для цього нібито навіть залучили прем’єр-міністра Александра де Кро, який мав би домовитися через посольство.

Офіційно такі домовленості жодним чином не були оформлені у документації, тож команду напередодні матчу протестували вдруге. Перевірка виявила інфекцію COVID-19 у півзахисника “Брюгге” Матса Рітса, якого після відправили на батьківщину спеціальним рейсом.

Керівництво іноземного клубу припустило, що українська влада таким чином намагалася буквально завадити супернику “Динамо” підготуватися до гри належним чином.

Нагадаємо, дуель у 1/16 фіналу Ліги Європи відбулася на полі НСК “Олімпійський” у Києві у четвер, 18 лютого. Матч завершився з рахунком 1:1.

Команду “Брюгге” нещодавно уразив коронавірус, тож тренерський штаб і три гравці були вимушені пропустити матч, перебуваючи в ізоляції. Замість чинного штабу й тренера до Києва направили наставника молодіжного складу “Брюгге”.

Фактично команда під тренерством Мірча Луческу не змогла здолати на полі команду у скороченому складі та під керівництвом тренера молодіжки. Наступна зустріч клубів запланована вже у Бельгії на 25 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Динамо" відзначилося першим забитим голом на 62-й хвилині завдяки Віталію Буяльському. Утім, переможний настрій киян тривав недовго, адже п’ять хвилин потому бельгійська команда зуміла зрівняти рахунок — автором голу у відповідь став Брендон Мехеле.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?