Матч Динамо та Брюгге у Лізі Європи завершився нічиєю
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо та Брюгге у Лізі Європи завершився нічиєю

Матч Динамо та Брюгге у Лізі Європи завершився нічиєю
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 18 лютого, на полі столичного НСК "Олімпійський" зустрілися київський футбольний клуб "Динамо" та бельгійська однойменна команда з міста Брюгге. Футболісти розіграли свою подальшу долу в Лізі Європи на етапі 1/16 фіналу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті дені про матч і трансляцію.

Перший матч завершився з нейтральним рахунком - жодна з команд не змогла остаточно прорвати оборону суперника та відправити м'яча у ворота.

"Динамо" відзначилося першим забитим голом на 62-й хвилині завдяки Віталію Буяльському. Утім, переможний настрій киян тривав недовго, адже п'ять хвилин потому бельгійська команда зуміла зрівняти рахунок - автором голу у відповідь став Брендон Мехеле.

Матч завершився зі згаданим вище найтральним рахунком - 1:1.

Відомо, що через удар коронавірусу COVID-19 команда з Брюгге втратила кілька гравців, а на карантин перед вильотом до Києва відправили буквально весь чинний тренерський штаб.  Передбачається, що всі бельгійські гравці й тренери з підтвердженим коронавірусом знаходитимуться на ізоляції відповідно до встановлених у країні норм.

Наступний футбольний двобій клуби проведуть вже за тиждень - у наступний четвер, 25 лютого. того разу бельгійці гратимуть вдома, а "Динамо" полетить "у гості".

Як повідомляв ONLINE.UA, тренер київського “Динамо” Мірча Луческу оцінив готовність  підлеглої команди протистояти на полі бельгійському “Брюгге”. Він назвав майбутнього опонента в 1/16 фіналу Ліги Європи серйозним суперником, який буде важко атакувати.

Він резюмував, що тренування під час традиційних зимових зборів пройшли для “Динамо” дуже гарно. Водночас підготовка команди залежатиме від двох наступних матчів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?