Луческу оцінив Динамо та Брюгге напередодні важливого матчу Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу оцінив Динамо та Брюгге напередодні важливого матчу Ліги Європи

Луческу оцінив Динамо та Брюгге напередодні важливого матчу Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського “Динамо” Мірча Луческу оцінив готовність підлеглої команди протистояти на полі бельгійському “Брюгге”. Він назвав майбутнього опонента в 1/16 фіналу Ліги Європи серйозним суперником, який буде важко атакувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт “Динамо”.

За словами наставника, карантинні проблеми “Брюгге” можуть не зіграти ролі в умовах, коли командам доведеться битися двічі.

“Практично всі команди пройшли через такі моменти. Вибували гравці, вибували тренери, тому кожен клуб тримає у своєму складі більше гравців, щоб замінити вибулих. Але це нічого не змінює по суті та важливості двораундовій зустрічі. Що стосується тактичної моделі гри, “Брюгге” - дуже атакуюча команда. Команда з великим досвідом, де футболісти давно грають разом цим складом. Фінансування в клубі на рівні, і “Брюгге” з кожним роком покращує свої якості, підписуючи гравців під свій атакуючий стиль гри”, - наголосив Луческу на передматчевій пресконференції.

Він звернув увагу, що наразі “Динамо” та “Брюгге” очолюють український та бельгійський внутрішні чемпіонати. Матч у четвер, 18 лютого, має бути зустріччю двох рівноцінних суперників.

“Якщо я не помиляюся, таких пар більше немає. Мені здається, наш поєдинок буде найбільш рівним за силою серед усіх. Для нас дуже важливо зберегти рівновагу між атакою і обороною, враховуючи. що суперник грає у дуже агресивній, атакуючій манері. Важливо виходити з-під цього пресингу і використовувати вільні зони за спинами суперників”, - пояснив головний тренер.

Він резюмував, що тренування під час традиційних зимових зборів пройшли для “Динамо” дуже гарно. Водночас підготовка команди залежатиме від двох наступних матчів.

Нагадаємо, матч киян з бельгійцями відбудеться на полі НСК “Олімпійський”. Востаннє команди зустрічалися на кваліфікаційному етапі ЛЄ сезону 2019/20.

Як повідомляв ONLINE.UA, “Брюгге” потрапив під удар коронавірусу COVID-19 напередодні матчу Ліги Європи проти київського “Динамо”. Наступну гру іноземна команда проведе без частки свого складу та тренерського штабу через вимушений карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?