Опоненти Динамо перед матчем Ліги Європи втратили гравців через коронавірус
Категорія
Спорт
Дата публікації

Опоненти Динамо перед матчем Ліги Європи втратили гравців через коронавірус

Опоненти Динамо перед матчем Ліги Європи втратили гравців через коронавірус
Джерело:  online.ua

Бельгійський футбольний клуб “Брюгге” потрапив під удар коронавірусу COVID-19 напередодні матчу Ліги Європи проти київського “Динамо”. Наступну гру іноземна команда проведе без частки свого складу та тренерського штабу через вимушений карантин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт клубу.

За оприлюдненими подробицями, до України не полетить буквально весь тренерський склад.

У пресслужбі “Динамо” також уточнили, що тест вся команда разом з наставниками пройшла напередодні у понеділок, 15 лютого.

“Результати тестів виявилися позитивними для головного тренера "Брюгге" Філіппа Клемана та його асистентів. Окрім того, коронавірус раніше був виявлений у трьох гравців команди - Стефано Денсвіла, Матея Мітровича та Ханса Ванакена. Шарль де Кетеларе, який мав підозру на COVID-19, отримав негативний результат тесту та вирушить до столиці України”, - додали у київській команді.

Передбачається, що всі бельгійські гравці й тренери з підтвердженим коронавірусом знаходитимуться на ізоляції відповідно до встановлених у країні норм.

“На матчі в Києві бельгійцями керуватиме наставник молодіжної команди "Брюгге" Рік Де Міл та його асистент Тім Смолдерс”, - пояснили у “Динамо”.

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Ліги Європи запланований на вечір у четвер, 18 лютого. Команди зустрінуться на полі київського НСК “Олімпійський”. Це буде першою грою для команди під тренерством Мірча Луческу з часів зимової “паузи”, яка розпочалася у грудні, напередодні різдвяних свят.

Наразі у Києві склалися надзвичайно важкі умови для проведення футбольних змагань. Це продемонстрував попередній поєдинок киян, які вони провели на “Олімпійському” проти “Олімпіка”. Обом командам довелося грати в умовах дуже низької температури повітря.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Союзу європейських футбольних асоціацій оприлюднило зовнішній вигляд офіційного м’яча, яким гратимуть у поточному сезоні Ліги чемпіонів. Розробником оновленого дизайну стали фахівці всесвітньо відомого бренду Adidas.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?