Буданов брав участь у звільненні Руської Лозової на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов брав участь у звільненні Руської Лозової на Харківщині

Буданов брав участь у звільненні Руської Лозової на Харківщині
Джерело:  online.ua

Керівник військової розвідки Кирило Буданов у квітні 2022 року брав участь у штурмі Руської Лозової на Харківщині.

Джерело: "Українська правда"

Буданов брав участь у штурмі Руської Лозової

Боєць спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України "Kraken" в інтерв’ю УП розповів, що Кирило Буданов особисто брав участь у звільненні села Руська Лозова в Харківській області України в минулому році.

Це був великий ризик. Зараз можна говорити - на це завдання приїжджав Буданов. Ходив на штурм, - розповів захисник з позивним "Віто".

За словами військових, в той день одному з їхніх побратимів вдалося успішно знешкодити понад 30 мін.

Там лежав міні-шлагбаум, який розтягнув ворог. Там було 35 мін. І один із наших бійців наважився і вручну зняв усі 35 мін. Хоча всі розуміли, що це може бути останнє… Він розкрив дорогу - і вже вранці ми заходили до "Скіфа", - поділився один з військових.

Росії завдала удару по будівлі ГУР у Києві

Кирило Буданов розповів, що в будівлю його відомства у Києві прилітала російська ракета, однак не уточнив, коли саме це сталося.

За словами глави ГУР, йому подобається, що Кремль вважає його одним зі своїх головних ворогів й намагається знищити, адже це свідчить про те, що Буданов якісно робить свою роботу.

Це міра визнання, це показує, що я роблю свою роботу правильно, – пояснив свою позицію з цього приводу Кирило Буданов.

Він не приховує, що йому подобається той факт, що команда російського диктатора Володимира Путіна оголосила на нього полювання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?