Буданов відповів, коли дізнався про невідворотність початку війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Буданов відповів, коли дізнався про невідворотність початку війни

Буданов відповів, коли дізнався про невідворотність початку війни
Джерело:  online.ua

За словами очільника ГУР МО Кирила Буданова, 23 лютого 2022 року знав про початок повномасштабного вторгнення Росії у найближчі години. Саме тому після обіду він забрав свою дружину, й вони "переселилися" у його офіс. 

Джерело: "Рік. За кадром. Розвідник"

Буданов зізнався, коли дізнався про невідворотність нападу РФ

Як стверджує Кирило Буданов, найсильніші переживання йому довелося пережити в останні години та хвилини перед початком повномасштабного вторгнення.

Він також підтвердив, що команда російського диктатора Володимира Путіна протягом двох тижнів змінювала дату вторгнення.

За словами глави ГУР МО, він уважно стежив за інформацією. Йому, як керівнику розвідки, було неприпустимо помилитися з цим.

Я чекав 04:00, оскільки ми знали час, коли все має починатися. І найголовніші переживання були в останні години та хвилини. Почнеться. Як почнеться, – зізнається Кирило Буданов.

Окрім того, розвідник уточнив, що остаточні дані отримав близько 15:00 23 лютого.

Після цього в офіс Буданова одразу приїхали підрозділи спеціального призначення. Вони чекали на виїзд до Гостомеля.

Головним завданням було затримати висадку російських окупантів у Гостомелі. Саме звідти окупанти хотіли зайти до Києва.

Глава ГУР особисто бере участь в операціях

Не можна також не згадати про те, що особисто брав участь у звільненні Харківщини від солдатів РФ. Йдеться про деокупацію селища Руська Лозова.

"Українські генерали й командири – це бойові генерали й командири, а не бункерні. І генерал Сирський, який зараз регулярно буває у Бахмуті, і генерал Харенко, і генерал Буданов, і, зрештою, головнокомандувач Зеленський, якого ми часто бачимо на лінії фронту в гарячих точках, – наголосив представник ГУР Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?