Буданов закликав українців не розраховувати на парад ЗСУ у Москві
Категорія
Політика
Дата публікації

Буданов закликав українців не розраховувати на парад ЗСУ у Москві

Буданов закликав українців не розраховувати на парад ЗСУ у Москві
Джерело:  online.ua

Як вважає глава Головного управління розвідки МО Кирило Буданов, російсько-українська війна не завершиться переможним парадом Збройних сил України у Москві. Однак й російський диктатор Володимир Путін ніколи не побачить парад своєї загарбницької армії у Києві.

Джерело:  The Economist

Буданов закликає українців не жити в ілюзіях щодо можливого фіналу війни

За словами головно розвідника України, він не розраховує на те, що Росія коли-небудь здасться без бою.

Очільник ГУР звернув увагу на те, що війна була постійною для Росії протягом всієї її історії.

Враховуючи це, наш народ не повинен погоджуватися на будь-який інший сценарій, окрім остаточного звільнення усіх українських територій.

Ми розуміємо, що не закінчимо війну парадом перемоги в Москві. Але й Москві не варто сподіватися провести його в Києві, - зазначив Кирило Буданов.

Коли ЗСУ можуть знищити сухопутний коридор РФ з Кримом

Глава Головного управління розвідки МО озвучив прогноз, що українські військові можуть встигнути розірвати сухопутний коридор Росії з окупованим Кримом до настання зими.

Згідно з даними Кирила Буданова, російські загарбники у відчаї передчасно уже розгорнули свої резерви, щоб спробувати зупинити Збройні сили України.

Всупереч тому, що Російська Федерація декларує, вона не має абсолютно ніякого стратегічного резерву, — наголосив Кирило Буданов.

Глава ГУР також звернув увагу на те, що 25-а російська загальновійськова армія, яку зараз передчасно розгорнули на східному фронті навколо Лиману і Куп’янська, має лише 80% особового складу і 55% техніки від необхідної кількості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?