Коли востаннє бачили справжнього Путіна — відповідь Буданова
Категорія
Світ
Дата публікації

Коли востаннє бачили справжнього Путіна — відповідь Буданова

Коли востаннє бачили справжнього Путіна — відповідь Буданова
Джерело:  online.ua

За словами начальника ГУР Кирила Буданова, того президента РФ Володимира Путіна, якого "всі звикли сприймати", востаннє бачили на публіці у 2022 році.

Джерело: Радіо Свобода

Коли бачили Путіна востаннє

Начальник ГУР МО України Кирило Буданов розповів, що причини, чому "справжній" Путін не з'являється у публічному просторі, можуть бути різними: від стану здоров'я до небажання.

Журналістка запитала про опубліковане російськими ЗМІ відео з Путіним на саміті БРІКС за 22 серпня, де Путін нібито забув, що носить годинник на правій руці. Буданова запитали, чи це був Путін.

Мені здається, що не дуже. Давайте так: того, якого всі звикли сприймати, останній раз бачили приблизно 26 червня 2022 року, - сказав він.

Чи існують двійники Путіна

24 квітня Кирило Буданов заявив, що окуповані території Херсонської та Луганської областей замість Путіна відвідав двійник.

Залежить від того, що ви хочете вважати Путіним. У будь-якому разі це був двійник. Цього разу, до речі, коли нібито Путін приїздив ніби на південь, як ви сказали, вони взагалі трохи недопрацювали, тому що кожну його поїздку є певний протокол, який вони не порушують ніколи. Його має супроводжувати певний літак, військово-президентський борт. Цього разу вони його забули. Проколи бувають, - сказав Буданов.

12 травня представник ГУР Андрій Юсов заявив, що на параді у Москві 9 травня замість Путіна був його двійник.

Це не підозри. Це інформація. Участь у параді брала людина, схожа на Путіна, — наголосив Юсов.

Читайте також:

  • У ГУР поставили під сумнів присутніть реального Путіна на параді 9 травня

  • Кремлівський пропагандист Соловйов осоромився фейком про двійника Зеленського

  • Експерт вказав на появу двійника Лукашенка

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?