У ГУР поставили під сумнів присутніть реального Путіна на параді 9 травня
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГУР поставили під сумнів присутніть реального Путіна на параді 9 травня

У ГУР поставили під сумнів присутніть реального Путіна на параді 9 травня
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, схоже, що на параді у Москві 9 травня приймала участь людина, схожа на кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна. 

Джерело: телеканал "FreeДом"

Путін використав двійника для присутності на параді у Москві 

Це не підозри. Це інформація. Участь у параді брала людина, схожа на Путіна, - наголосив Юсов.

Представник ГУР підкреслив, деякі лідери країн пострадянського простору приїхали 9 травня у Москву не з метою захистити власне двійника Путіна, скільки інших високопосадових осіб Кремля, які на трибуні реально переживали за власне життя.

Є нюанс, що вони прибули прикрити не стільки Путіна, людину, схожу на Путіна, скільки інших учасників процесу, які на трибуні переживали за свої життя. Але всі ворожі ІПСО щодо того, що Україна готує удари по Кремлю в цей день, це не підтвердилося. Можна сказати, що певною мірою, цей псевдопарад проходив під контролем українських сил безпеки і оборони, -пояснює Юсов.

У Кремлі вже почали шукати винного у поразці російської армії в Україні 

Представник ГУР наголосив, що російські високопосадові особи у Кремлі та в Міноборони загострили міжусобні конфлікти із метою знайти винного у поразці російської злочинної армії в Україні.

Спектакль не тільки з боку Пригожина, ми бачимо як спікери різних "веж" Кремля і жителі цих "веж" між собою вже включаються у взаємні звинувачення... За три дні повинні були взяти Київ, жодної офіційно оголошеної та озвученої мети так званої спецоперації, а насправді ганебної і агресивної війни, не вдалося досягти... Окупувати український Донбас до 31 березня - не вийшло, взяти Бахмут до 9 травня - досі беруть, і багато інших речей. Звичайно вже починають виправдовуватися, шукати хто в цьому винен, - підкреслює Юсов.

Він зазначив, що і міністр оборони РФ Сергій Шойгу і начальник генштабу злочинної російської армії Валерій Герасімов  і ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин розуміють, що в геополітичному плані та стратегічно Росія уже програла.

З міфу про наддержаву, з міфу про "другу армію світу", увесь світ побачив реальність про відсталу країну, економіку та армію мародерів. І сьогоднішні публічні конфлікти між ними свідчать про їхній страх відповідальності за неминучу поразку, оскільки ніхто з цієї трійці не бажає бути відповідальним, - наголосив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?