Влада РФ змусила дітей у Маріуполі навколішки фотографуватися з радянським стягом
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада РФ змусила дітей у Маріуполі навколішки фотографуватися з радянським стягом

Влада РФ змусила дітей у Маріуполі навколішки фотографуватися з радянським стягом
Джерело:  online.ua

У Маріуполі росіяни проводять святкування 9 травня. У рамках заходу дітей окупованого міста змусили фотографуватися з радянським прапором.

Джерело: Петро Андрющенко

Росіяни залучили дітей Маріуполя до святкування 9 травня

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко поділився знімками зі святкування 9 травня в окупованому місті.
На одній зі світлин видно, як дітей змусили фотографуватися з радянським прапором.

Заради таких фоточек вбити десятки тисяч маріупольців.
Окремо постійно намагаюсь знайти відповідь на питання, як мають почувати себе батьки цих маріупольських дітей. Це як жертву ґвалтування щодня класти в постіль ґвалтівнику, – сказав Андрющенко.

Також він опублікував фото, на якому діти стоять біля “вічного вогню” підмітивши, що в багатьох помешканнях навіть немає газу.

Фото: t.me/andriyshTime

В 40 відсотків житла в Маріуполі немає газу. Проте недопіонерія запалює “вечный огонь”. П - пріоритети, – йдеться у дописі.

Чому насправді Путін скасовує паради до 9 травня

На переконання британських розвідників, скасування парадів 9 травня в окремих регіонах Росії підтверджує той факт, що у команді російського диктатора Володимира Путіна стрімко зростає відчуття страху на тлі нещодавніх атак дронів.

Британські розвідники звертають увагу на те, що вже шість областей і 21 місто Росії, а також окупаційна влада тимчасово окупованого Криму скасували "паради" 9 травня.

Ба більше, що важливо розуміти, Кремль цього дня не проведе урочисте прийняття, а в Москві святкування, цілком можливо, буде проходити не в таких великих масштабах.

Окрім того, наголошується, що на скасування заходів до 9 травня також міг вплинути страх Кремля перед невдоволенням росіянами результатами "СВО".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?