Зі Скадовська уже втекла значна частина російської окупаційної адміністрації
Категорія
Україна
Дата публікації

Зі Скадовська уже втекла значна частина російської окупаційної адміністрації

Зі Скадовська уже втекла значна частина російської окупаційної адміністрації
Джерело:  online.ua

Армія Російської Федерації активно розпочала процес згортання діяльності своїх так званих адміністрацій на тимчасово захоплених територіях Херсонської області. До прикладу, Скадовськ уже покинула значна частина окупаційної влади.

Джерело: Генеральний штаб Збройних Сил України

Росіяни почали тікати з окупованої частини Херсонщини

Згідно з даними українських воїнів, у СкадоськУ активно згортається робота міської та районної окупаційних адміністрацій.

Так, в ніч з 6 на 7 травня, окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що аналогічні процеси уже відбуваються в Михайлівці, Петрівці, Шевченка, Широкому, Улянівці та Красному, що у Херсонській області.

Враховуючи багатокілометрові затори, які останнім часом утворились на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту, вивезення документації та награбованого майна з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують здійснити морським шляхом, за допомогою суховантажного судна, через порт міста Бердянськ, – зазначають українські воїни.

Росіяни також готуються до втечі з Генічеська та Мелітополя

Окрім того, нещодавно з'явилася інформація, що колаборанти уже розклеїли на вулицях Генічеська своєрідні оголошення про "евакуацію" воєнно-цивільної адміністрації.

У цих оголошеннях вказаний набір "тривожної валізки", який знадобиться посіпакам росіян у разі втечі.

Ба більше, згідно з даними мера Мелітополя Івана Федорова, в процесі поспішної втечі з Мелітополя та Бердянська у Запорізькій області російські військові та колаборанти закривають продуктові магазини, та лишають місцевих жителів на межі гуманітарної катастрофи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?