Армію РФ накриє паніка із початком контрнаступу ЗСУ — заступник глави Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Армію РФ накриє паніка із початком контрнаступу ЗСУ — заступник глави Міноборони

Армію РФ накриє паніка із початком контрнаступу ЗСУ — заступник глави Міноборони
Джерело:  online.ua

За словами заступника глави Міноборони України Володимира Гаврілова, російські військові злочинці армії РФ будуть у паніці після початку контрнаступу ЗСУ.

Джерело: The Independent

Контрнаступ ЗСУ викличе справжню паніку в окупантів 

Ми почнемо наш контрнаступ, коли і де – зараз не має значення. Росія буде в паніці, ви побачите багато паніки. Вони досі не розуміють, що пропаганда демонструє неправдиву картину того, що насправді відбувається на місцях. Ця війна буде виграна на землі, а не на екранах телевізорів, не в інтернеті… Я не здивуюся, якщо одного дня, можливо, цього або наступного місяця, ми побачимо щось, що сприятиме негайному краху російської стратегії або її армії, економіки, - зазначив Гаврілов.

Він підкреслив, що саме оборона Бахмута була ключовим елементом для підготовки ЗСУ до контрнаступу.

Як Бахмут допоміг переломити хід війни 

В ході оборони Бахмуту українські військові продемонстрували і самі переконались, що російська військова машина вже не має тієї потужності, яка спостерігалась навіть рік тому.

Бахмут продемонстрував не лише нам в Україні, але й ворогу, що для Росії немає військового рішення у цій війні; навіть гірше, наприкінці цієї війни на Росію чекає військова катастрофа, і ми це побачимо найближчим часом, - підкреслив заступник глави Міноборони.

Гаврилов додав, що після багатьох місяців виснажливої війни ситуація на місцях може почати розвиватися дуже стрімко.

Я можу лише сказати, що ми робимо все можливе, щоб закінчити війну якомога швидше… Я б дуже хотів, щоб 2023 рік став роком перемоги, - зазначив заступник глави Міноборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?