Сирський відвідав підрозділи на передовій та обговорив оборону Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський відвідав підрозділи на передовій та обговорив оборону Бахмута

Сирський відвідав підрозділи на передовій та обговорив оборону Бахмута
Джерело:  online.ua

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав частини та підрозділи на передовій.

Джерело: Сухопутні війська ЗСУ

Генерал Сирський відвідав українських піхотинців

Сирський нагородив піхотинців та привітав військовослужбовців з професійним святом.

Піхота — основа нашого війська! Поки наші піхотинці не займуть позиції ворога, до тих пір вони не вважаються зайнятими, - сказав він.

Також він поспілкувався в з військовослужбовцями, ознайомився з проблемними питаннями підрозділів та надав рекомендації щодо підвищення обороноздатності українських військ на фронті.

Сирський обговорив оборону Бахмута

Сирський наголосив, що завдяки діям українських військових противнику не може досягти намічених цілей у Бахмуті.

Командувач обговорив з командирами бойових частин заходи для кращої оборони Бахмута й завдання максимального ураження бойовикам "Вагнера". На місці було ухвалено необхідні оперативні рішення.

Він пояснив, що не всі питання можна обговорити віддалено, тому спілкування з командирами дало змогу детально розібратись у ситуації та спланувати майбутні дії.

Сирський назвав ситуацію на східному фронті напруженою, але контрольованою. За словами командувача, війська РФ останніми днями збільшили інтенсивність обстрілів з важкого озброєння, почали використовувати більш удосконалену техніку та проводять перегрупування військ.

Це свідчить про те, що ворог не збирається змінювати свої плани і робить все можливе, аби взяти Бахмут під контроль та продовжити наступальні дії, - каже він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?