Лукашенку стало погано на параді в Москві — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенку стало погано на параді в Москві — фото

Лукашенку стало погано на параді в Москві — фото
Джерело:  online.ua

Білоруському диктатору Олександру Лукашенку стало погано під час параду Перемоги в Москві 9 травня 2023 року. Не було його і на званому обіді у Путіна.

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенку стало погано на параді в Москві

Лукашенко приїхав до Москви напередодні святкувань до 9 травня вже хворим. Ще в Мінську, 5 травня, спілкуючись зі своїми підлеглими, диктатор сильно захрип і ледь вів після цього промову.

Після приїзду в Москву Лукашенко, судячи зі знімків і відео, теж нездужав. Білоруський кровопивця, похрамуючи, тягнувся у хвості запрошених гостей на Красній площі.

Окремо журналісти помітили, що права рука Лукашенка на параді в Москві 9 травня була перебинтована. Такі сліди зазвичай залишає катетер після крапельниць.

Після параду Лукашенко не зміг пройти і 300 метрів, щоб покласти вінок до Могили Невідомого Солдата. На одному з кадрів пропагандистів добре видно, як кульгавого диктатора швидко підхоплюють співробітники ФСО і садять в електроавтомобіль.

На параді у Москві проїхався лише один старий танк

Вранці 9 травня на Красній площі у Москві почався черговий парад "побєдобєсія" до 9 травня. Згідно з даними російських пропагандистів, повітряну частину параду уже скасували.

З танків проїхався лише один Т-34 1940-х років та десяток БМП.

За словами представників Міноборони Росії, у військовому параді на Красній площі 9 травня 2023 року взяли участь 11 тисяч солдатів РФ.

Варто звернути увагу на те, що до складу механізованої колони увійшла 131 одиниця сучасної військової техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?