Експерт вказав на появу двійника Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт вказав на появу двійника Лукашенка

Експерт вказав на появу двійника Лукашенка
Джерело:  online.ua

Протягом останніх декількох тижнів в мережі активно обговорювали можливу хворобу білоруського диктатора Олександра Лукашенка, а також причину її появи. На тлі цих новин журналіст-міжнародник Олексій Бурлаков помітив, що у нелегітимного президента РБ міг з'явитися двійник.

Джерело: "24 Канал"

Чи є у Лукашенка двійник

Як відомо, великою кількістю двійників "славиться" очільника Кремля Володимир Путін.

Здається, такими "послугами" також почав користуватися поплічник російського диктатора Олександр Лукашенко.

За словами Олексія Бурлакова, на це вказують декілька фактів.

Насамперед йдеться про те, що на останніх відео за участі білоруського диктатора Лукашенка можна почути, що він погано говорить.

Як вважає журналіст-міжнародник, це може свідчити, що він ще не повністю оговтався від імовірної хвороби, або ж це не справжній Лукашенко, а його двійник.

Підшукати та підгримувати когось схожого на Лукашенка можна, а тут ще й голос суттєво відрізняється. Також багато фільтрів на фотографіях, які поширюються білоруськими ЗМІ. Це допускається, але на фото саме з ним їх аж надто багато, – зазначив Олексій Бурлаков.

На його переконання, двійника вибирали доволі довго.

Журналіст нагадує про те, що білоруський диктатор, який брав участь у параді до 9 травня не виступив, оскільки має інший голос.

А от на парламентській асамблеї ОДКБ міг бути присутній справжній Лукашенко, у якого ще помітно наслідки якогось захворювання.

Що сталося з Лукашенком

Вперше про різке погіршення стану здоров’ям Лукашенка заговорили після параду 9 травня, де він навіть не виступив з промовою.

Згодом стало відомо, що 13 травня білоруський диктатор переїхав у резидентську клініку в Дроздах.

14 травня перший заступник голови комітету Державної Думи Росії у справах СНД Костянтин Затулін офіційно підтвердив, що Лукашенко хворіє.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?