У Держдумі РФ підтвердили проблеми зі здоров'ям Лукашенка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдумі РФ підтвердили проблеми зі здоров'ям Лукашенка

У Держдумі РФ підтвердили проблеми зі здоров'ям Лукашенка
Джерело:  online.ua

Перший заступник голови комітету Державної Думи Росії у справах СНД Костянтин Затулін заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко хворіє.

Джерело: росЗМІ

У Держдумі РФ підтвердили проблеми зі здоров'ям Лукашенка

Затулін сказав, що йому відомо, на що хворіє Лукашенко, але діагноз не назвав.

Там нічого такого надприродного немає, це не ковід. Просто людина захворіла. Незважаючи на те, що людина захворіла, він вважав за свій обов'язок приїхати до москви, а потім увечері того ж дня проводив заходи в мінську. Напевно, потребує певного відпочинку — от і все, — сказав депутат.

Востаннє на публіці Лукашенко з'являвся 9 травня - вранці був на параді на красній площі в москві і поспішно повернувся у мінськ. Білоруські медіа звернули увагу на нездоровий вигляд Лукашенка та його нездатність дійти пішки до Олександрівського саду: на покладання квітів його повезли автомобілем.

Невдовзі після параду в 9 травня у Москві, Лукашенко терміново повернувся до мінська. За деякими даними, до аеропорту його супроводжувала машина швидкої допомоги.

Під час параду на його руці можна було побачити бинт. Деякі експерти вважають, що це схоже на пов'язку після застосування катетера.

Що відомо про стан здоров’я Лукашенка 

Журналісти видання проаналізували робочий графік Лукашенка і зробили висновок, що у травні білоруський диктатор практично не приймав участі у публічних подіях.

Зокрема, вже три дні поспіль Лукашенко взагалі не з’являється у публічному просторі.

Аномалії в розпорядку білоруського політика якраз почалися в травні, ще до поїздки в Москву на День Перемоги, — зазначають журналісти видання.

Так, у період з 3 по 5 травня білоруський диктатор приймав участь лише в одному публічному заході із вручення нагород заслуженим діячам різних сфер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?