Буде конфлікт: Зеленський зробив жорстке попередження Коломойському
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде конфлікт: Зеленський зробив жорстке попередження Коломойському

Буде конфлікт: Зеленський зробив жорстке попередження Коломойському
Джерело:  interfax.com.ua

Український лідер Володимир Зеленський допускає загострення конфлікту з власником телеканалу "1+1" та відомим олігархом Ігорем Коломойським після обшуків СБУ в студії програми "Гроші" у справі про прослуховування глави уряду Олексія Гончарука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"У мене стільки конфліктів з усіма, що, знаєте, – плюс один, один плюс один ... Я люблю, до речі, цей канал, тому що там наш продукт, тому що довгі відносини. Це не стосується ситуації, яка є у СБУ з працівниками Саші Дубінського. я вважаю, що треба розділяти. Ну, буде конфлікт, що я можу зробити", - зізнався глава держави.

За словами Зеленського, "головне питання – хто замовив, друге – хто це зробив, третє – хто викладав цю інформацію. Треба розв'язати цей вузол".

Варто зазначити, що ще 5 лютого стало відомо про обшуки в приміщенні студії Дубінського на телеканалі "1+1" за адресою Куренівська, 18 в Києві. Обшуки також проводилися в УДО і у чиновників. Очільник Служби безпеки Іван Баканов повідомив, що обшуки проходили в рамках розслідування кримінальної справи про незаконне прослуховування прем'єр-міністра Гончарука. 6 лютого український лідер Володимир Зеленський повідомив, що записи розмов прем'єр-міністра Гончарука були завантажені в Інтернет з техніки в редакції програми Дубінського "Гроші".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер Володимир Зеленський розповів, що на нещодавній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським  говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?