Зеленський нарешті розповів, навіщо зустрівся з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті розповів, навіщо зустрівся з Коломойським

Зеленський нарешті розповів, навіщо зустрівся з Коломойським
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що на нещодавній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги. Про це він розповів журналістам, передає ONLINE.UA.

"[Говорили, що] всі повинні жити по правилах, монополії не буде. Для всіх. І в тому числі для пана Коломойського. І щоб він сприяв, щоб ціни, будь-які пов’язані з комуналкою – там дуже багато питань, – щоб вони знижувались".

Глава держави наголосив, що всі розуміють, що мають бути ринкові умови, і європейські партнери України хочуть, щоб був ринок, але треба зробити, щоб компослуги були дешевшими. Також, за його словами, під час цієї зустрічі говорили про Центренего.

У президента поцікавилися, чи почув його Коломойський. Зеленський сказав, що впевнений, що почув. І додав, що побачимо, який буде результат.

Як відомо, Коломойського називають "політичним спонсором" Зеленського.В ході виборчої кампанії у команді Зеленського як кандидата в президенти працювали охорона і юрист олігарха.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Коломойський  запропонував власний варіан т амністії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?