Буде розплата - США пригрозили Путіну та бойовикам після атаки на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде розплата - США пригрозили Путіну та бойовикам після атаки на Донбасі

Буде розплата - США пригрозили Путіну та бойовикам після атаки на Донбасі
Джерело:  online.ua

Регулярні загострення на Донбасі, які відбуваються через постійні провокації з боку проросійських сил, не залишаються без уваги Білого дому. Влада США уважно слідкує за ситуацією на Сході України та знає, що в результаті безжалісного нападу путінських військ на позиції бійців ЗСУ біля Пісків 10 березня загинули 2 українських героїв, ще 9 – були поранені. Американські дипломати вирішили зробити попередження проросійським бойовикам та главі Кремля Володимиру Путіну. Так, речниця Держдепу Морган Ортагус підкреслила, що агресія РФ в Україні повинна припинитися негайно, а за всі скоєні злочини буде розплата. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис дипломатки в соціальних мережах.

"Ми продовжимо встановлювати розплату, поки Росія не поважатиме суверенітет та територіальну цілісність України", - зробила попередження Путіну та його поплічникам Морган Ортагус.

Що важливо розуміти, нещодавно глава Кремля Володимир Путін озвучив нові цинічні претензії владі США— він почав стверджувати, що Білий дім хоче забезпечити існування України за рахунок Російської Федерації. За його словами, мовиться про кошти, які офіційна Москва платить за транзит газу в ЄС по території України. Путін почав скаржитися, що після укладення нової транзитної угоди між Україною та РФ санкції проти "Північного потоку — 2" слід було б скасувати, але цього ніхто не зробив.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики розлютили українських воїнів - ЗСУ завдали потужного удару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?