Буде ще гірше: в КМДА жорстко попередили киян
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде ще гірше: в КМДА жорстко попередили киян

Буде ще гірше: в КМДА жорстко попередили киян

Радник мера Києва Максим Бахматов передрікає параліч столичного транспорту вже цього року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

На його думку, оптимістичний сценарій передбачає транспортний параліч через два роки. Місцева влада зараз планує тиснути на осіб, які можуть замінити особистий транспорт громадським.

"Інакше місто в певний момент просто зупиниться. Ми екстраполювали цифри і вийшло, що Київ може бути паралізований, в гіршому випадку, в цьому році. Оптимістичний прогноз - через два роки", - пояснив Бахматов.

Посадовець додав, що Київ опинився на 13 місці у світі за рівнем заторів TomTom-2019

"У цьому (році) буде ще гірше, тому що було багато ремонтів. Наше завдання - вийти з першої 20-ки цього рейтингу, бажано - піти в 50-ку", - резюмував радник.

Він вважає, поліпшити ситуацію можна лише завдяки карально-обмежувальних рішень.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський мер Віталій Кличко виступив з різкою заявою щодо будівництва гілки метрополітену до Виноградаря. Він стверджує, що усі роботи тривають відповідно до плану, без жодних перешкод чи зривів. Посадовець розповів про велику кількість маніпуляцій та викривлень у медіа з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?