Буде важко: Лукашенко зробив тривожний прогноз для Беларусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде важко: Лукашенко зробив тривожний прогноз для Беларусі

Буде важко: Лукашенко зробив тривожний прогноз для Беларусі
Джерело:  online.ua

Для Білорусі 2020 рік буде непростим, а в деяких питаннях - важким. Головне завдання в новому році, зберегти країну і її незалежність. З таким прогнозом виступив президент Білорусі Олександр Лукашенко під час запалювання різдвяної свічки на території Свято-Єлисаветинського жіночого монастиря в Мінську, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу білоруського лідера.

"2019 рік - був складний період нашого життя. І, як я завжди кажу, що саме - те, що викликає у нас настороженість (навіть не небезпеку), - це економіка. 2020 рік теж буде непростим. Рік буде для кого-то важким , для когось не дуже. Але буде дуже непростий рік. І нам треба багато зробити для того, щоб так само гідно пройти його, зберігши нашу країну, свою незалежність", - звернувся Лукашенко до білорусів.

Лукашенко підкреслив, що те, що зараз відбувається на міжнародній арені - важкий період. Він нагадав, що "всі пророкують рецесію в світовій економіці", але не прогнозують зростання. Говорячи про головне в 2019 році, президент Білорусі зазначив, що найбільшим надбанням і досягненням є збереження миру і спокою в республіці.

"Знаходилися ми і в блокаді, і в ізоляції, і санкції вводили проти нас. Ми - не Росія і інші великі держави, які не Євросоюз. І нам було непросто. Але тільки завдяки нашій єдності ми вистояли. У цій єдності - запорука всіх наших успіхів", - підсумував він.

Нагадаємо в кінці 2019 року Лукашенко зробив зухвалу пропозицію Путіну у відповідь на бажання Москви поглинути Білорусь. Він запропонував Росії увійти до складу його держави, зазначивши, що ні білоруси, ні росіяни не будуть проти такого сценарію.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що Лукашенко дав Зеленському несподівану пораду. Він заявив, що Україна зараз потрапила в складну ситуацію, в якій колись знаходилася Білорусь. Тому український лідер повинен виходити і шукати вихід не тільки на Заході або в Росії, але і черпати досвід Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?