Буде весело: в мережі обговорюють сумне для Путіна рішення Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде весело: в мережі обговорюють сумне для Путіна рішення Трампа

Буде весело: в мережі обговорюють сумне для Путіна рішення Трампа
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США  Дональд Трамп  офіційно запропонував кандидатуру відставного генерала Корпусу морської піхоти Джеймса Маттіса на пост глави міністерства оборони США (Пентагону), при цьому новина викликала багато емоцій в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.


За словами Трампа, Маттіс є одним з найефективніших воєначальників. «Під його керівництвом ми відновимо свої Збройні сили і альянси, знищимо терористів, встанемо віч-на-віч з ворогами і знову забезпечимо безпеку США», - заявив Тармп.


При цьому Маттіс сказав, що для нього є честю це призначення. Він також пообіцяв докласти всіх зусиль для того, щоб «Америка була сильною і захищеною».


При цьому в мережі емоційно обговорюють призначення в США глави Пентагону.


Читайте також: " Лизнув" Трампа: мережу розбурхала похвала Путіна на адресу США


Відзначимо, генерал Маттіс має прізвисько «Скажений пес» і є радикально ворожим до президента Росії Володимира Путіна. "Дії Росії в Україні я вважаю можливо небезпечною ситуацією в зв'язку з кризовим потенціалом для всього регіону", - говорив Маттіс в травні 2015 року. "Путін лягає спати, знаючи, що він може порушити всі правила, а Захід все одно буде намагатися грати за правилами. Це дуже небезпечна дихотомія", - підкреслював Маттіс і називав війною те, що відбувається в Криму і на Донбасі.


Oleg Kozlov: Радійте, ватники, русофоб прийшов по вашу душу.


Любиш Україну: Нормально, так буде веселіше.


Валерій Перевозченко: Молодець Трамп. Це відмінна кандидатура.



Як повідомляв ONLINE.UA, новообраний президент США Дональд Трамп продав всі належні йому пакети акцій, заявив його прес-секретар Джейсон Міллер, при цьому на новину вже відреагували в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?